Hawk-s

Hawk-os levelező rendszer leállás

Tisztelt Felhasználóink!

Karbantartás

Kedves Felhasználóink!

Ma délután ismét karbantartást végzünk szerverünkön. A kiesés valószínűleg nem lesz több egy óránál.

Szíves türelmüket és megértésüket köszönjük!

Karbantartás

Kedves Felhasználóink!
Holnap délután 13 órától 17 óráig szerverünk karbantartás miatt nem lesz elérhető. Türelmüket és megértésüket előre is köszönjük!

Újra itt vagyunk

Sikeresen áttelepítettük levelező rendszerünket, weboldalainkat és a felhasználókat új szerverünkre. Megújítottuk a levelező rendszert és új IMAPS szolgáltatást tettünk elérhetővé. Nagyobb tárhelyet biztosíthatunk felhasználóinknak és nagyobb biztonságot. A továbbiakban biztonsági tanúsítványokkal védett ún. SSL és TLS kapcsolatokon keresztül érhetőek el szolgáltatásink (https, ftp(e)s, imaps). Továbbá saját domain szerverünk ezentúl akarmi.hawk.hu cím alatt is elérhetővé teszi nálunk tárolt weboldalaikat.

Regisztráció

Sokan próbáltak belépni új weboldalunkra a levelezésnél is használt fiókjuk adataival sikertelenül. A honlap és a postafiókok felhasználói azonban egyelőre két külön adatbázisban helyezkednek el. Hamarosan mindenki kap egy meghívót (vagy önállóan kezdeményezheti a regisztrációját a belépési adatok alatti Felhasználó létrehozása feliratra kattintva), hogy részt vehessen fórumainkon.

www.gadoriskola.eu

Nemrég új honlapot köszönthettünk szerverünkön saját domain névvel (www.gadoriskola.eu), a Gádor Iskola honlapját. Bár a korábbi honlap (www.gadoriskola.hu) még működik, már nem tartják karban. A Gádor Iskolával kapcsolatos friss információk az új honlapon vannak.
A honlap szerkezetét Kovács Balázs, tartalmát Puskás Zoltán készítette, szerény közreműködésünk mellett.

Üdvözöljük Önöket megújult honlapunkon!

A háttérben már régóta munkálkodtunk egy új honlapon, amelyet íme, most végre a nyilvánosság számára is felfedtünk. Eleinte talán akadnak majd problémák és bosszúságok a honlappal kapcsolatban, de azon leszünk, hogy ezeket minimalizáljuk.

Tartalom átvétel