Üdvözöljük Önöket megújult honlapunkon!

A háttérben már régóta munkálkodtunk egy új honlapon, amelyet íme, most végre a nyilvánosság számára is felfedtünk. Eleinte talán akadnak majd problémák és bosszúságok a honlappal kapcsolatban, de azon leszünk, hogy ezeket minimalizáljuk.

Új oldalunkon számtalan lehetőséggel várjuk elsősorban az intézmények dolgozóit. Szeretnénk igazi Internetes közösséget létehozni velük, és egy olyan pontot, ahol a számukra fontos információk mind megtalálhatóak egy helyen. Legyenek ezek számítástechnikai jellegűek, az éves költségvetéssel kapcsolatos kérdések, események időpontjai, elérhetőségek, kerületi információk, érdekességek.

Az oldal folyamatos feltöltés alatt áll. Rengeteg információ számára készítettük elő a helyet, de a feltöltés eltart egy ideig.

Bármilyen észrevételükre vagy javaslatukra kíváncsiak vagyunk. Bátran írjanak nekünk!

Hozzászólások

Kimaradás

Akik látogatták mostanában oldalunkat, azoknak biztosan feltűnt, hogy egy időre újra a régi honlapunk töltődött be. Azért kellett átmenetileg visszatérni a korábbi állapotokhoz, mert az Internet Explorert használók nem tudták megjeleníteni, a gyorsítótárazott oldalakat (vagyis mindent amit egyszer már megnéztek).
Ez sajnos újabb bizonyítéka az Internet Explorer gyengeségének. Mindenkinek csak javasolni tudom a Mozilla Firefox
és más magyar nyelvű szabad szoftverek használatát.